Magamról

1972-ben születtem, nős vagyok, egy kislány és egy kisfiú boldog apukája. 2003 óta egyéni vállalkozóként szupervízorként, coachként dolgozom.

Kunhegyesen születtem, Kenderesen jártam általános iskolába, majd Szolnokon érettségiztem.

1991-ben kezdtem a szekszárdi főiskolán segítőnek (szociális munkás) tanulni. Friss diplomásként, 1995-ben Budapesten a Szilágyi Erzsébet Gyermekotthonban kezdtem el dolgozni hátrányos helyzetű, nehezen kezelhető fiatalokkal, majd ugyanitt az egyik frissen kialakított gyermekek átmeneti otthonát vezettem.

A későbbiekben családsegítő és gyermekjóléti szolgálatokban dolgoztam vezető pozícióban, jelenleg is intézményvezetőként dolgozom.

Emellett tovább képeztem magam a segítő szakmában, többek között elvégeztem a szciálpolitikus szakot, szakvizsga után szakvizsgázott szociálpolitikus lettem. 2003-ban végeztem diplomás szupervízorként, azóta szupervízor, coach vagyok.

A segítő szakma rögös útján jutottam el addig, hogy szupervízorként a segítőket segíthetem. A szupervíziós üléseken megtanultam, tapasztaltam, hogy kérdésekkel, a visszatükrözés technikájával és egyéb szupervíziós folyamatok beindításával a segítő szakemberek és a szupervízor egyaránt tanulási folyamaton megy át folyton-folyvást mely által a szakmai személyisége fejlődik, az esetleges kiégési tünetek csökkennek, vagy megszűnnek.

Véleményem szerint ez a fejlődés, tanulás pozitív hatással van a dolgozóra, a munkehelyi team-re és az ügyfelek is érzik pozitív hozadékát.